Blog de programa
RSS
Fotografia del programa
Dilluns 27-06-2007
La realitat juvenil a la Conca de Barberà, a debat a Ràdio Montblanc

Aquest cap de setmana, els Serveis Informatius de Ràdio Montblanc i de l'Espluga FM Ràdio, vam fer un programa especial per debatre la realitat juvenil a la Conca de Barberà. El programa es va fer arran de la trobada comarcal de joves que es va fer el passat dissabte 21 a l'Espluga.

Un debat realment interessant, que va comptar amb la participació del president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, David Rovira; i del conseller comarcal de joventut, Jordi Villar. També hi van participar les entitats juvenils més grans de la comarca: Barjaula i Auvengüen, així com la coordinadora d'entitats juvenils de la Conca.

Des de Ràdio Montblanc, creiem que programes com aquest són molt interessants, per tal de conèixer, de primera mà, el paper dels joves a la comarca. El boom associatiu que s'ha viscut durant els darrers tres anys arran de La Marató, ha fet que tots els joves de la comarca s'unissin per una bona causa. Ara, aquest lligam no s'ha de trencar, i ha de continuar potenciant el teixit associatiu comarcal. Un bon exemple, la unió de les dues emissores comarcal per tractar temes que afecten als habitants de la Conca de Barberà. Una experiència molt positiva, que esperem repetir més sovint, amb més temes a debatre.

El programa el podreu tornar a escoltar en breu el servei de Ràdio a la Carta d'aquest lloc web.

Ràdio Montblanc amb els joves de la Conca de Barberà!!