Notícia

Es publica un llistat amb els comerços de Montblanc oberts durant l'estat d'alarma

Es vol facilitar així al màxim la compra als clients de les botigues de proximitat

Redacció // Josep Ardila

Ràdio Montblanc

L'Ajuntament de Montblanc i la Unió de Botiguers i comerciants de la vila han elaborat un llistat amb totes les botigues i comerços que continuen oberts mentre duri l'estat d'alarma. L'objectiu és facilitar la compra als clients a les botigues de proximitat i que puguin fer les comandes prèviament i estar fora de casa el mínim temps possible.

Al llistat, que es pot trobar al web de l'Ajuntament de Montblanc, s'hi especifiquen les botigues que permeten fer comandes a través del telèfon o el whatsaap, i també aquelles que tenen servei a domicili. A més, també s'hi poden trobar els horaris de les botigues, que s'han adaptat a la situació d'emergència i majoritàriament obren només al matí, excepte alguns casos.

El llistat està dividit entre comerços de primera necessitat, botigues i serveis que tenen atenció al públic i serveis que atenen només per telèfon. En l'apartat de botigues de primera necessitat s'hi poden trobar prop d'una vintena d'establiments, repartits per categories: fruita i verdura, queviures, farmàcies, forn de pa i pastisseria, carnisseries i xarcuteries i ecocentres.

El llistat s'actualitza diàriament per poder incloure nous horaris o restriccions de les botigues.

El document es pot consultar en aquest enllaç del web de l'Ajuntament de Montblanc.

Audios de la notícia

  • Carme Pallàs, regidora de comerç de l'Ajuntament