Actualitat
RSS
Dijous, 24 Maig 2012
Continuen les xerrades d'emprenedoria als municipis de la comarca
Ja s’han realitzat xerrades a Solivella, Pira i Sarral (C)
Fotografia de la notícia
Amplia foto
""  cartell

L'Oficina Jove i l'Organisme Autònom de Desenvolupament estan portant a terme un programa de xerrades a diferents municipis de la comarca per donar a conèixer els recursos que en matèria de formació i ocupació existeixen a la comarca. De moment la resposta a aquestes xerrades ha estat molt positiva.

Al llarg de les últimes tres setmanes, els tècnics de CONCACTIVA han mostrat als assistents a les xerrades realitzades a Solivella, Pira i Sarral els serveis i les oportunitats que s’ofereixen per a l’establiment de nous negocis, formació per a treballadors i aturats o els espais del Centre d’Iniciatives Empresarials de Montblanc i del Viver de Celleristes de Barberà de la Conca.

Els assistents de les xerrades es van mostrar molt interessats per els serveis oferts per CONCACTIVA, especialment per els dos vivers d’empreses; que permeten als emprenedors disposar d’espais per a crear noves empreses en el cas del Viver d’Empreses de Montblanc i per a produir vi d’autor sense haver de realitzar la gran inversió inicial necessària en el cas del Viver de Celleristes de Barberà de la Conca. Els assistents també van mostrar les seves inquietuds en relació a la situació econòmica actual i sobre les perspectives de futur, i es van mostrar satisfets amb la feina feta des de CONCACTIVA per a la promoció econòmica i amb els serveis que ofereixen.

Les pròximes xerrades previstes són avui divendres dia 25 a Barberà de la Conca; a la sala d’àudio i el pròxim diumenge dia 27 a Vimbodí i Poblet, al Casal de Jubilats.

També es van realitzar la setmana passada les jornades formatives: Elements Clau del Pla d’Empresa, coordinades per CONCACTIVA i realitzades per tècnics de la Diputació de Tarragona; dins de les activitats relacionades amb el VII Premi Emprèn en Femení. En aquestes jornades es formava els emprenedors per a la creació de plans d’empresa i desenvolupament d’idees de negoci; per tal de fomentar la emprenedoria i dotar de recursos als emprenedors per tirar endavant els seus projectes.

Ràdio Montblanc no es fa responsable d'aquesta informació que ha extret de la font indicada a sota.

Redactor: Serveis Informatius - Consell Comarcal