Actualitat
RSS
Dilluns, 25 Juny 2012
Belltall i “l’all de Belltall” protagonistes al programa de TVE “conectando España”
En el reportatge es pot veure Neus exposant la seves vivències a Belltall.(C)
Fotografia de la notícia
Amplia foto

El passat mes d’ Abril un grup de reporters es van desplaçar a Belltall per tal d’ enregistrar un reportatge pel nou programa de TVE “ Conectando España”.( http://www.rtve.es/television/conectando-espana )Aquest programa compara la vida dels pobles de dos pobles diferents a través de les vivències de diferents persones del poble.

Un dels fets que també detalla el programa és el fet de com les noves tecnologies ( internet, ) han impactat en la vida al poble. Aquest va ser un dels fets diferencials ( entre altres) pels qual Belltall va ser escollit. Belltall disposa d’ una página web molt activa ( www.belltall.net) on s’ hi pot trobar també una càmera en línea i una estació meteorològica entre altres seccions ( www.bellcam.cat).

Addicionalment a la web del poble també disposa d’ un producte típic L’all de Belltall i com no podia ser menys també amb molta activitat a internet amb la seva web www.alldebelltall.cat i també al twiter ( #alldebelltall) i al facebook ( amics de l’all de Belltall).

Però el més important no era la web sinó les persones i així en el reportatge es va escollir a persones de Belltall on destaquen Neus Berenguer ( Presidenta de l’ agrupació de productors d’ all) I Mireia Roset ( empresària i habitant permanent de Belltall).

En el reportatge es pot veure Neus exposant la seves vivències a Belltall com a pagesa i com no podia ser menys , visitant els camps on es produeixen els alls i el seu procés de producció i venda, on compta amb l’ajuda de Miquel Angel sans ( pagès i productor d’all de Belltall) i finalment també de Xavier Berenguer que detalla com es va crear la web del poble i la seva implantació.

Per la seva banda Mireia Roset empresària productora de vins (D.O. Conca de Barberà explica com va ser la seva vida de néixer a Belltall, estudia una carrera universitària , i tornar a viure al poble per engegar i dirigir una empresa productora de vins . Al reportatge es poden veure les vinyes , cellers i llocs on té lloc el procés de producció del vins.

Ràdio Montblanc no es fa responsable d'aquesta informació que ha extret de la font indicada a sota.

Fotos relacionades
Fotografia de la notícia
Fotografia de la notícia
Fotografia de la notícia
Programes
Redactor: Belltall