Actualitat
RSS
Dijous, 28 Juny 2012
Arrenca a Lleida la “Marxa cap a la Independència”
Una caravana d’automòbils sortirà de l’Espluga de Francolí.(N)
Fotografia de la notícia
Amplia foto

L’Assemblea Nacional Catalana ha convocat per aquest dissabte 30 de juny a Lleida, l’arrencada de la Marxa cap a la Independència, el tret de sortida de la campanya de difusió independentista que es durà a terme arreu del territori català durant l’estiu i que ha de finalitzar amb una gran concentració nacional l’onze de setembre a Barcelona sota el lema “Catalunya nou estat europeu”.
L’acte a la capital de ponent començarà a les 7 de la tarda amb una concentració als Camps Elisis, des d’on es sortirà cap a la Seu vella de Lleida. Es farà, de passada, una ofrena floral a l’antic convent del Roser en record de les 700 persones que moriren cremades a l’interior d’aquest històric edifici durant el setge de Lleida en plena Guerra de Successió (1707).

Un cop arribats al recinte de la Seu, concretament a la plaça de la Sardana, tindrà lloc l’acte públic, amb la lectura del manifest de la Marxa per part de persones conegudes que participen dels anhels de l’Assemblea i actuacions musicals dels valencians Al Tall, els osonencs Bonobos i la participació de la lleidatana Meritxell Gené.

La gent de la Conca que vulguin participar a l’acte, esperem que siguem molts, ha estat convocada a la plaça del Casal de L’Espluga a 2/4 de 6 de la tarda, allí es lliuraran uns distintius als cotxes per sortir en caravana vers Lleida.

D’altra banda per al proper divendres dia 6 de juliol a les 10 de la nit s’ha convocat, al Casal d’Entitats de Montblanc, una reunió de Conca de Barberà per la Independència per planificar les diverses activitats a dur a terme durant l’estiu a la nostra comarca i que ja s’han començat a perfilar. No cal dir que la reunió es oberta a tos aquells que puguin estar interessats en les activitats comarcals de l’ANC

Ràdio Montblanc no es fa responsable d'aquesta informació que ha extret de la font indicada a sota.

Redactor: ANC de la Conca