Actualitat
RSS
Divendres, 14 Setembre 2012
Noves activitats al Paratge Natural de Poblet
Caminant pel Paratge Natural de Poblet i el GR 175 Ruta del Cister .(C)
Fotografia de la notícia
Amplia foto
""  CIM Tossal de la Baltasana (1.202 m.)

Sortida des del monestir de Poblet pel GR 175 en direcció al monestir de Santes Creus fins a l'ermita de la Santíssima Trinitat (l’Espluga de Francolí) per conèixer una part del bosc de Poblet i el camí que uneix tres dels monestirs més emblemàtics de l’orde del Cister a Catalunya.

Durant el recorregut explicarem la història de la protecció de l’espai natural i dels inicis de la Ruta del Cister. Amb la col·laboració de la Comissió GR 175 Ruta del Cister Diumenge, 23 de setembre, de les 9 a les 13 h. Punt de trobada a la plaça del monestir de Poblet Preu activitat: 3€
El rebollar, una comunitat singular Recorregut per conèixer la roureda de roure reboll, comunitat vegetal d’especial interès per ser l’única existent a Catalunya. Després de travessar la roureda, ens endinsarem pel bosc de Poblet fins a la casa forestal del Tillar.

Diumenge, 30 de setembre, de les 9 a les 14 h Plaça Major de Prades Preu activitat: 3€
El Centre de Gestió, els punts d’informació del Paratge Natural de Poblet de Poblet i les oficines de turisme disposen del programa d’activitats per aquest any 2012.

Les places són limitades i per fer-ne la reserva cal inscriure-s’hi durant la setmana anterior de la seva realització. Les activitats programades estan adreçades a tot tipus de públic.
Per més informació o per fer la reserva adreceu-vos al Centre de Gestió i Informació del PNIN de Poblet de les 8 a les 15 h al telèfon 977871732

Ràdio Montblanc no es fa responsable d'aquesta informació que ha extret de la font indicada a sota.

Fotos relacionades
Fotografia de la notícia
""  La Pena, Muntanyes de Prades
Programes
Redactor: Paratge Natural de Poblet