Club Atlètic Montblanc

400 corredors participen a les curses de Sant Josep

La clàssica de l'1 de maig està organitzada pel Club Atlètic Montblanc

Les curses a l’ermita de Sant Josep de Montblanc del passat 1 de maig van tornar a registrar una bona participació de corredors. En total unes 400 persones van participar a les curses de fons i popular, organitzades pel Club Atlètic Montblanc.

A la 39a edició de la cursa popular hi van participar unes 160 persones, la majoria nens i nenes que corrien en aquesta cursa no competitiva. A l’arribada tots els participants van gaudir d’un bon esmorzar per reposar les forces.Pel que fa a la 22a Cursa de fons, la participació va ser de 240 corredors finalitzant la prova, una participació molt alta tenint en compte l’alt nombre de curses que en aquesta data es celebren a tot el país.

A les 10 del matí es donava la sortida a la cursa de fons, de 10 quilòmetres de llargada, i que arribava a la 22a edició. El recorregut es desenvolupa per asfalt i camins i per un entorn privilegiat, ja que es passa pel voltant de la muralla de Montblanc i per camins que permeten veure el paisatge de la vila. A més, enguany la cursa va coincidir amb el darrer dia de Setmana Medieval.

Xavi Garcia Insa del FACVAC, guanyador de les darreres edicions, va repetir com a primer classificat de la cursa de fons amb un temps de 35:05, seguit per Gerard Combalia del Club Atlètic Mmontblanc amb un temps de 35:25, i Javi Mora Aranda amb un temps de 36:54.

Marta Ballesté del Joventut Altètica d’Arbeca, amb un temps de 45:17, va ser la primera en arribar en la categoria femenina, seguida de Marta Secall del Club Atlètic Montblanc amb un temps de 46:41 i de Inma Benito del Govegan amb un temps de 47:05.

Pel que fa als corredors del Club Atlètic Montblanc, David Ortin ha estat el primer corredor classificat del CAM i Laura Perez la primera corredora del CAM. En els propers dies es farà la donació de la col·laboració del les curses a l’ermita de Sant Josep per la lluita contra la diabetis infantil.