ADIFOLK

Adifolk presenta les 49es JIF-CATALUNYA 2021

Se celebrarà del 3 al 12 de setembre per arreu del territori amb cloenda a Montblanc

El Palau de la Generalitat de Catalunya ha acollit la presentació oficial de les 49es JIF-CATALUNYA 2021, el festival internacional de folklore del nostre País, que es celebrarà del 3 al 12 de setembre per arreu del territori. La inauguració per 25a edició des de Calella, al Maresme; i la cloenda aquest any des de les comarques tarragonines, a la Vila de Montblanc.

La presentació ha anat a càrrec del president d’Adifolk Ivan Besora i el director del festival Oriol Ramírez, amb l’acompanyament d’honor de l’Hble. Consellera d’Acció Exterior i Govern Obert sra. Victòria Alsina.

Una edició que compatarà amb els grups internacionals de la República de Calmúquia, Equador, Macedònia del Nord i Ucraïna; i en representació de Catalunya, a l’acte inaugural a Calella amb l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes, la Colla de Colles de Ball de Bastons de Catalunya i la Colla de Geganters de Calella; a l’acte de cloenda a Montblanc amb el Ball de Bastons de Montblanc i el Ball de Gitanos i Gitanes de Montblanc. L’acompanyament musical anirà a càrrec del grup folk Aiguabarreig. I per arreu de Catalunya amb diferents grups locals de la nostra cultura popular.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp