Josep Ardila/Jordina Moix

Agrupament aspira a repetir la majoria per continuar amb els projectes engegats

Josep Andreu ha criticat durament la gestió de la Diputació de Tarragona a mans de Josep Poblet

Agrupament Catalanista de Montblanc ha omplert l’antiga església de Sant Francesc per tancar la seva campanya electoral. Els membres de la candidatura han entrat a l’acte amb una urna de l’1 d’octubre, reivindicat l’esperit del referèndum que es va viure a Montblanc. Simbòlicament, la primeres cadires han estat ocupades per llaços grocs.

Un a un, els membres de la candidatura han explicat els seu projecte per Montblanc. Han reivindicat la feina feta i han assegurat que volen un Montblanc “per les persones, on hi hagi vida, lloc per viure i feina per tothom”. L’acte ha estat presentat per Jordi Albalat i Sílvia Lafebre, dos dels actuals regidors que no repetiran al consistori la propera legislatura. Lafebre, a més, com a actual regidora d’hisenda, ha desmentit les paraules de Marc Vinya i ha assegurat que “no és cert que l’Ajuntament tingui un deute de 5 milions d’euros, el deute actual a dia d’avui és d’1.600.000 euros”.

De fet, els discursos més contundents de la nit els han pronunciat Francesc Benet i Josep Andreu. El número dos de la candidatura ha criticat durament les darreres afirmacions de Marc Vinya sobre l’endeutament de l’Ajuntament. Benet també ha parlat del projecte de la piscina i de la caldera de biomassa, ha parlat de fer una nova estació de busos i ha reivindicat també la feina feta al Consell Comarcal durant aquesta legislatura. “També necessitem habitatge, treballarem molt fermament en aquest sentit”, ha dit.

Josep Andreu ha tancat l’acte demanant “un vot massiu aquest diumenge” per aconseguir una nova majoria. Assegura que “només d’aquesta manera podrem continuar treballant per Montblanc”. Andreu també s’ha mostrat contundent amb les declaracions de Marc Vinya i també ha fet una dura crítica a la gestió de Josep Poblet al capdavant de la Diputació de Tarragona. “Hem de tenyir de groc la Conca de Barberà i també el Palau de la Diputació de Tarragona, per fer una administració al servei dels pobles petits i de la ciutadania, i no dels interessos de quatre projectes per Vila-seca i Tarragona”, ha dit Andreu. Ha acabat dient que “jo em veig fort, constant, amb il·lusió, sinó no em presentaria. Jo vaig dir que ja em podia retirar, però crec que ens aniran tant bé les eleccions a Montblanc i a la Conca que haurem d’assumir tanta responsabilitat que no es podrà jubilar ningú”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp