TAC12

Agrupament demana transparència en la gestió dels diners que deixarà d’ingressar Montblanc amb l’alliberament de l’AP-2

L'equip de govern assegura que ja treballa per suplir els 150.000 euros que no tindrà el pressupost l'any vinent

A una setmana de l’alliberament de l’autopista, el grup municipal d’Agrupament Catalanista a l’Ajuntament de Montblanc celebra que, per fi, l’AP-2 i l’AP-7 siguin gratuïtes.

A Esquerra esperen que això suposi un revulsiu per Montblanc i el seu teixit industrial, malgrat ser conscients dels diners que el consistori deixa d’ingressar en concepte d’impostos de la concessionària de les autopistes. Demanen a l’equip de govern transparència i esperen que sàpiguen gestionar bé aquests 150.000 euros que deixarà de tenir el pressupost municipal de Montblanc. El portaveu, Oriol Pallissó, assegura que “l’equip de govern ha de ser molt conscient que als propers pressupostos no hi haurà aquests 150.000 euros. Esperem que ho sàpiguen gestionar bé”.

Des de l’equip de govern asseguren que estant treballant per suplir aquests diners que l’Ajuntament deixarà d’ingressar. “Em sobten les declaracions d’Esquerra, amb l’antic regidor d’hisenda, Cesc Viñas, n’havéim parlat en junta de govern”, diu el regidor de l’equip de govern, Santi Porta.

Asseguren, però, que el que més els preocupa és l’elevat número de vehicles que passaran per la rotonda de l’autopista quan s’alliberi, i també quan estigui acabat el túnel del Coll de Lilla. “Demanarem cita amb la ministra per treballar en la millora d’aquesta carretera i rotonda, que anirà molt carregada de vehicles”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp