Ràdio Montblanc

Agrupament es reuneix amb els comitès de treballadors de les grans empreses de la Conca

Andreu assegura que "tenim un gran teixit industrial i hem d'estar al seu costat"

Agrupament Catalanista de Montblanc s’ha reunit, aquestes darreres setmanes, amb entitats i persones de Montblanc per analitzar quines són les seves demandes. Aquest dijous membres de la candidatura s’han trobat amb representants dels comitès d’empresa d’algunes de les principals empreses de la comarca.

La trobada, que s’ha fet al local del partit, ha servit per conèixer les principals demandes de les empreses del territori. El cap de llista d’Agrupament, Josep Andreu, ha destacat que “ha estat una de les reunions més interessants i importants de les que hem fet aquestes darreres setmanes”. De fet, a la reunió hi han participat empreses de la Conca i això ha fet que també hi hagin intervingut membres de la candidatura de SOM Espluga.

Andreu explica que “després de la reunió hem constatat que sempre hem d’estar damunt i al costat de les empreses. Tenim un gran teixit industrial, tenim grans possibilitat amb el futur polígon de CIMALSA, i ens han explicat també que les grans empreses de Montblanc dedicades a l’automòbil afrontaran grans transformacions els propers anys i els hem demanat que ens ajudin a tirar endavant les empreses i que no perdem habitants”.

En aquest sentit, Andreu ha explicat que “ara a la Conca som importadors de mà d’obra. El primer és retirar la reforma laboral perquè ara poca gent s’atreveix, amb contracte temporals, fer-se una casa o anar de lloguer, i després ens hem de posar a treballar per crear habitatge i que la gent es quedi a viure a la comarca”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp