Cedida

Alexandre Amorós i Catalina Riutort guanyen el premi Porter i Rovira de música

El guardó l'atorga l'escola municipal de música de Montblanc

El jove montblanquí Alexandre Amorós i l’espluguina Catalina Riutort han estat guardonats amb el premi Porter i Rovira de l’Escola Municipal de Música de Montblanc, pel curs 2016-2017. La decisió, que va prendre la junta de govern local de l’Ajuntament, s’ha pres després d’observar que els dos joves han realitzat les proves d’accés al conservatori i han obtingut una resultats excel·lents.

L’import concedit pel consistori montblanquí als dos joves estudiants de música és de 500 euros per a cada un. El Premi Josep Porter i Rovira és un guardó de reconeixement a la promoció, treball i desenvolupament musical dels alumnes de l’escola municipal de música. És la primera edició del premi, que es va crear el passat mes de juny.

L’esmentat reconeixement el poden aconseguir els alumnes que hagin realitzat els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira de Montblanc i accedeixin a un Conservatori Professional de Música. És imprescindible que els beneficiaris hagin cursat a l’escola municipal de música, almenys, els dos darrers cursos acadèmics i hagin assolit el Nivell Elemental.

També es valoraran tant els resultats acadèmics obtinguts com el treball musical i la participació que hagin realitzat en els grups musicals que representen l’escola i en les actuacions fetes a Montblanc i en altres indrets.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp