Ràdio Montblanc

Andreu assegura que les obres del túnel del Coll de Lilla començaran a l’octubre

L'alcalde de Montblanc es va reunir amb tècnics del Ministeri de Foment la setmana passada

L’alcalde de Montblanc ha assegurat, en declaracions a TAC12, que les obres de perforació del túnel del Coll de Lilla començaran a l’octubre. Estava previst que aquest estiu es conegués la data exacta de les obres, després que el passat 28 de febrer es fes oficial la represa d’obres a la zona de Fontscaldes i poc després, a la de Montblanc.

Andreu es va reunir la setmana passada amb tècnics del Ministeri de Foment qui, assegura, li va confirmar l’inici de la perforació abans d’acabar aquest 2019. Segons l’alcalde, si es produeix amb aquesta previsió, es podrà complir també el termini fixat pel final de les obres del túnel en dos anys, el 2021. “Estant treballant amb una intensitat que no havíem vist mai fins ara, i ens van dir que començaran a perforar dos equips per cada boca del túnel”, explica, i afegeix que “estem contents però som incrèduls i estarem atents a com va l’obra”.

A mitjans de juliol van començar les voladures a Lilla com a pas previ a l’obertura de la futura calçada de l’A27 un cop superi el quilòmetre i mig de túnel que s’ha de construir.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp