Ràdio Montblanc/J.Ardila

Andreu i Batet envien una carta a la Ministra de Foment per reunir-se abans d’un mes

Els dos alcaldes volen parlar del calendari d'obres del túnel del Coll de Lilla i de l'A-27

Els alcaldes de Montblanc i Valls han signat aquest migdia la carta que enviaran a Madrid per reunir-se amb la Ministra de Foment, Anna Pastor. L’objectiu de la reunió, que esperen poder tenir abans d’un mes, és parlar del calendari d’obres del túnel del Coll de Lilla, que ha d’unir els dos municipis.

Josep Andreu i Albert Batet esperen que la resposta de la Ministra sigui positiva i que puguin parlar del calendari d’obres el més aviat possible.Els dos alcaldes han reiterat la seva preocupació perquè l’autovia arribi fins a Valls i no fins a Montblanc. Asseguren que això “no té cap sentit i pot provocar un caos circulatori”.

Andreu també ha destacat que si és necessari demanaran ajuda als diputats per Tarragona a Madrid per poder-se reunir amb la Ministra. Creuen que “tot i la seva agenda ocupada, tindrà un forat per reunir-se amb nosaltres i parlar d’aquest tema tant important”, ha acabat dient el batlle montblanquí.

La carta que enviaran al Ministeri de Foment l’han signat aquest dimarts a l’Ajuntament de Valls. La setmana passada els dos alcaldes ja van fer front comú des del túnel del Coll de Lilla per exigir un calendari d’obres i ja van anunciar la seva voluntat de reunir-se amb la Ministra.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp