Ràdio Montblanc

Andreu reorganitza les regidories de Montblanc però sense dotar-les de competències

No ha signat el decret d'un nou cartipàs, a l'espera d'intentar formar un nou govern

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha reorganitzat les regidories que van deixar lliures els regidors i regidores d’ERC que van marxar a l’oposició, però sense dotar-les de competències.

És a dir, Andreu no ha signat encara un nou decret per reorganitzar el cartipàs, serà alcaldia qui tingui totes les competències, però s’han assignat regidors del govern de referència a cada àrea, per seguir treballant amb els projectes ja engegats.

L’objectiu de l’alcalde de Montblanc és mantenir aquesta estructura més informal fins que es formi un possible nou govern. Serà llavors quan es reorganitzi amb plenes competències al cartipàs municipal.

Així, Núria Besora, regidora de turisme i joventut, serà també la regidora de referència de les àrees de cultura, benestar social, ensenyament, comerç, igualtat i transparència. Santi Porta, regidor de brigada, medi ambient i salut, assumirà ara festes.

El primer tinent d’alcalde, Francesc Benet, regidor d’urbanisme, habitatge i indústria, serà el regidor de referències de les regidories de comunicació, noves tecnologies i esports. Finalment, l’alcalde, s’ocuparà també d’hisenda, personal i OAC i Policia i mobilitat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp