Anna d’Ivori

Anna d’Ivori, aquest dijous a les Nits d’Estiu de Montblanc

El concert musical serà la penúltima proposta del cicle cultural d'estiu

El grup Anna d’Ivori actuarà aquest dijous a Montblanc en el marc de les Nits d’Estiu 2015. L’estiu del 2013, la cantautora Anna Abad, més coneguda per la composició de sardanes i musicals, s’ajunta amb Cinammon Trio, un grup d’àmplia experiència molt característic per buscar amb la seva música aquell punt intermig on el jazz es pugui trobar amb el pop.

A partir d’aquesta unió, les dues parts comencen a crear una mescla d’estils i d’idees que finalment porten als quatre músics a crear Anna d’Ivori, un grup de pop amb certs jocs melòdics i minimalistes més característics dels musicals i, alhora, amb certs moments rítmics i harmònics més propers al jazz. Anna Abad és la veu de la formació i el piano, acompanyada per Daniel Ribas a la guitarra i l’ukelele, Adrià Mort a la bateria i Albert Domingo al baix.

Tot això, lligat amb la sensibilitat de les lletres, les històries que expliquen i l’aportació musical de cada membre, fan que Anna d’Ivori hagi arribat a tenir una identitat pròpia basada en unes cançons molt íntimes que arriben a l’oient de manera molt delicada i tendra.

El concert es podrà veure aquest dijous a les 10 de la nit al Claustre de Sant Francesc. Serà el penúltim dels espectacles de les Nits d’Estiu, que clouran el proper 5 de setembre, ja en el marc de la Festa Major, amb l’obra de teatre Un cel de plom, que obrirà la gira per Catalunya a Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp