ANC Conca de Barberà

Anna Lafebre, nova coordinadora de l’ANC a la Conca de Barberà

Va ser escollida per unanimitat a la reunió de l'assemblea d'aquest dimecres en substitució d'Enric Mercadé

L’assemblea de l’ANC a la Conca de Barberà ha renovat la seva assemblea. Anna Lafebre és la nova coordinadora comarcal de l’entitat sobiranista en substitució d’Enric Mercadé, que s’ha encarregat de la seva coordinació des de la fundació de l’ANC a la comarca. Lafebre va ser escollida per unanimitat aquest dimecres a la reunió de l’assemblea celebrada a Montblanc.

Anna Lafebre és membre de l’assemblea des de la seva fundació, i abans ja havia participar a les consultes de Montblanc Decideix. De la Guàrdia dels Prats, té 28 anys i és fisioterapeuta.”Estic molt contenta del treball que hem fet a l’ANC Conca i continuarem fent-lo a partir d’ara”.

A l’assemblea també es va decidir que Gemma Bonet de Sarral per la Independència continuarà la seva tasca com a secretària i caldrà buscar un relleu a Joan Poblet de l’Espluga de Francolí, fins ara tresorer de l’entitat.

L’ANC Conca comença el 2016 amb els objectius de continuar ampliant la base social favorable a la independència i treballarà seguint quatre principals eixos: procés constituent, incidència social, sobirania i desconnexió.

La primera acció de la nova executiva de l’ANC a la comarca serà participar a la manifestació convocada el 7 de febrer a Amposta en contra del Pla de la Conca de l’Ebre aprovat recentment pel govern espanyol.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp