Ràdio Montblanc

Aprodisca presenta un conte amb la Cucafera com a protagonista

L'ha realitzat el col·lectiu de contes del centre i s'ha presentat aquest divendres

El col·lectiu de contes del centre Aprodisca ha presentat aquest divendres el conte ‘Està bé ser Cucafera’, amb aquest element del seguici festiu de Montblanc com a protagonista. Es tracta d’una idea sorgida del mateix centre i on hi han participat treballadors i usuaris d’Aprodisca.

Aquest és el primer projecte del col·lectiu de contes d’Aprodisca. El llibre recull els textos i dibuixos elaborats pels usuaris, amb la Cucafera i Montblanc com a protagonistes. La gerent d’Aprodisca, Anna Mas, ha destacat que “quan fa un parell d’anys vam conèixer la Cucafera a la inauguració del nostre centre de dia, ens va despertar un cert interès. Arran d’això, un col·lectiu del centre va començar a treballar en aquest projecte”. Afegeix que “amb la idea que tenim a Aprodisca de fer un món més inclusiu, vam pensar que seria una bona idea publicar el conte”.

Els mateixos autors l’han explicat aquest divendres a la tarda a la presentació, on també hi han assistit la Cucafera i els seus portadors. La presidenta de l’entitat, Cèlia Sabidó, destacava que “estem molt contents d’aquest projecte. Ens ha agradat molt que hagi nascut d’ells i ens ha encantat participar-hi”.

Ara l’objectiu del col·lectiu és anar a les escoles a explicar el conte que han elaborat, i esperen poder tirar endavant més projectes com aquest.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp