Essències Jazz Festival

Aquest cap de setmana torna l’Essències Jazz Festival a Montblanc

Els concerts tindran lloc divendres i dissabte a l'aparcament de la muralla de Santa Tecla

Aquest cap de setmana Montblanc tornarà a acollir l’Essències Jazz Festival, després que l’edició de l’any passat s’acabés anul·lant per la Covid-19.

L’aparcament de la muralla de Sant Francesc serà l’escenari del festival el divendres i dissabte 27 i 28 d’agost. Un festival que portarà a Montblanc espectacles de primer nivell.

Aquesta és la sisena edició d’un festival plenament consolidat i que des dels seus inicis ha destacat entre les propostes culturals estiuenques del país per la seva capacitat de sorprendre el públic assistent amb artistes de primer nivell i propostes inèdites.

Dissabte 28 d’agost el festival acollirà tres concerts inèdits capitanejats també per primeres espases del jazz: Marco Mezquida & Chicuelo, Ignasi Terraza Trio ft. Josep Maria Farràs i Carles Margarit Quintet recordant Joan Margarit.

L’explosiu Albert Pla serà el cap de cartell del Cara B de l’Essències la nit de divendres 27 d’agost a Montblanc, i compartirà escenari amb la banda montblanquina Bandarra Street Orkestra, que cinc anys després tornarà a trepitjar l’escenari del Cara B.

Les entrades o abonaments pel estival es poden adquirir en aquest enllaç amb descomptes per als residents a Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp