Oficina de Turisme Montblanc

Arrenca la nova visita a les pintures rupestres de Montblanc

Es faran aquest cap de setmana amb totes les places plenes

Aquest dissabte es posarà en marxa la nova proposta de visita a les pintures rupestres ideada des de l’Oficina de Turisme de Montblanc. Es tracta d’n recorregut entre Rojals i les pintures rupestres declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO, del qual se’n va presentar el vídeo de promoció durant la celebració de Safrània.

Durant les dues darreres setmanes aquest vídeo està servint per explicar el contingut d’una ruta que té un gran valor pel paisatge, pels aspectes relacionats amb la fauna i la flora d’aquest sector de les muntanyes de Prades, per la història i activitat humana de l’antic terme municipal de Rojals, i per les pintures rupestres datades en uns 10.000 anys d’antiguitat.

El vídeo es pot veure a Youtube, on ha tingut 400 visualitzacions, i a Facebook, on ha superat les 22.000. En aquesta xarxa ha superat els rècords de la pàgina oficial de Montblanc Medieval amb molta activitat dels usuaris: més de 350 m’agrada, més de 300 comparticions i més de 70 comentaris. Per agrair la participació dels usuaris de la xarxa s’ha fet un sorteig de visites dobles entre tots els qui han deixat comentaris sobre el vídeo.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp