Cedides

Arriba la 7a edició del ‘Dimecres Tapa’ a Montblanc

En l’edició d’enguany hi participaran una vintena de bars i restaurants de la vila

La setena edició del «Dimecres Tapa», arriba el dimecres 17 de juliol i s’allargarà fins els dimecres 21 d’agost. Enguany, i repetint el mateix format del l’any passat i participaran una vintena de bars i restaurants de Montblanc.

Es mantindrà la tònica de varietat de tapes però enguany, molts dels establiments participants han apostat per fer la versió vegana o vegetariana de la tapa que ofereixen, fent així més ampli el ventall de possibilitats per a tots els públics. Totes les tapes es podran trobar en un tríptic que oferiran els establiments tots els dimecres.

Aquest any, també es repeteix el sorteig, que es farà a través dels segells que posaran els establiments per la compra de la tapa. Quan s’arribi a un total de sis segells es podrà participar al sorteig d’una smartbox per un cap de setmana de relax. El guanyador s’anunciarà al Facebook de e l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà

S’aposta pels dimecres perquè ‘’és un dia més lliure, no és tant consolidat i no et deixes guiar tant per la família com en cap de setmana’’ explicava la Carme Vilalta.

Repetint el mateix format del l’any passat les tapes seran a 2 euros i la copia de vi de la DO Conca de Barberà, a un euro i mig. Preus que es mantenen per consolidar el públic al ‘Dimecres tapa’.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp