Jordina Moix

Arriba la 9a edició del Danseu Festival

Es durà a terme els dies 6,7 i 8 d'agost

El Danseu Festival celebrarà la seva novena edició del 6 al 8 d’agost de 2021 a Les Piles.
El festival s’ha convertit en una cita imprescindible pels amanats de la dansa i del territori.

L’edició d’enguany encara estarà marcada per la pandèmia amb els diferents protocols sanitaris adients però enguany retorna la programació internacional. reincorporar la programació internacional. Enguany presta especial atenció al públic familiar. el qual podrà gaudir de diferents disciplines.

Més enllà de la programació artística, Danseu Festival treballa paral·lelament en projectes de suport a la creació i tallers, activitats i projectes comunitaris, així com en l’oferta de tallers per a professionals, els quals espera poder recuperar en un futur pròxim. La unió de totes aquestes branques conformen, un projecte artístic que vol anar més enllà de l’entreteniment i la cultura de masses, i que busca no només ser continent, sinó també contingut.

El Danseu Festival va néixer de la mà de Pau Estrem i Nuri Aguilar, l’any 2013, com un espai de formació professional de dansa. Des de llavors, el projecte ha evolucionat i crescut fins a transformar-se en un festival que ha arribat a aplegar fins a 2.000 persones i gairebé 100 artistes de dansa i moviment en un poble de només 200 habitants, Les Piles.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp