Barrancs de Llegenda

Arriba la primera edició de la prova esportiva Barrancs de Llegenda

Es tracta d'una cursa de muntanya nocturna de 22km que recorrerà els barrancs de la Valls, la Pasquala i Sant Joan aquest dissabte

Montblanc serà l’escenari, aquest dissabte, de la primera edició de la prova esportiva Barrancs de Llegenda, organitzada pel Club Excursionista de Montblanc, amb la col·laboració dels Conca Senglars i els Cucots Nocturns.

Es tracta d’una cursa de muntanya competitiva en modalitat nocturna, ja que la cursa sortirà de la plaça Sant Francesc de Montblanc tocades les 9 de la nit, amb l’objectiu de fer-la més màgica i diferent.

El recorregut, a més, transcorre per tres barrancs amb llegenda i històries que han passat de generació en generació. Així, la cursa també tindrà una història especial, i tindrà dos circuits diferents. El llarg transcorrerà pels barrancs de la Vall, la Pasquala i Sant Joan, amb un recorregut de 22km i 1300 metres de desnivell positiu. El circuit curt i caminada transcorrerà pel barranc de la Valls i de la Pasquala, amb un recorregut de 13km i 600 metres de desnivell.

L’activitat es fa en el marc de l’activitat Enfila’t, ja que hi haurà activitat durant tot el dia. A la tarda, de 4 a 7, hi haurà una competició d’escalada al Roquer del Penitent. En acabar, a Sant Francesc, es farà l’entrega de premis i des d’allà, a les 9 del vespre, sortiran els participants del Barrancs de Llegenda. Esperen que hi participin uns 120 corredors, una dada que des de l’organització valoren de manera molt positiva.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp