Ràdio Montblanc // Isaac Ballester

Arriba la Riuada Solidària del Francolí a Montblanc

El cap de setmana solidàri es durà a terme el 29 i 30 de novembre i l'1 de desembre

Aquest matí s’ha presentat a Montblanc els actes de la Riuada Solidària al municipi. Es durà a terme els dies 29 i 30 de novembre i l’1 de desembre.

Àlex Rebollo, portaveu a Montblanc junt amb altres voluntaris han anunciat els diferents actes del cap de setmana. Un seran únics a Montblanc i altres com la performance col·laborativa que es va dur a terme a l’Espluga de Francolí, es repetiran al poble.

Entre moltes de les activitats que s’han presentat hi haurà ioga, zumba, rutes turístiques a càrrec de l’Oficina de Turisme, una caminada pel riu a càrrec del Club Atlètic Montblanc, o la cercavila amb la Bandarra Street Orkestra. També n’hi haurà que no seran exclusives del cap de setmana com una exposició col·lectiva solidària sota el nom ‘El pont vell a ulls d’artista”.

S’ha presentat també, el cartell de la riuada solidària a Montblanc fet per Isaac Ballester. S’hi pot veure el pont vell després de les riuades del 22 d’octubre i el logo de Riuada Solidària.

Per tal de continuar ajudant les persones i particulars afectats per la riuada del mes d’octubre,ja s’han obert dos comptes corrents per tal que tothom que vulgui pugui fer els seus donatius i que restaran operatius fins al 31 de desembre. Riuada Solidària Montblanc ES52 0081 0567 9000 0127 2937.
També s’han posat a la venda un buf i uns paraigües solidaris per seguir ajudant.

Des de Riuada Solidària Montblanc fan una crida a la solidaritat i demanen que tota la gent que vulgui ser voluntaria s’apropi dijous 28 de novembre a les set de la tarda a la Sala de les Corts Catalanes a Sant Francesc per rebre tota la informació necessària.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp