Cedida

Arriba la segona edició del festival Essències

Comença aquest divendres a Montblanc amb la música de la Bandarra Street Orkestra

Montblanc comença aquest divendres una setmana d’intensa activitat. La setmana vinent comença a Festa Major d’aquest 2017, i els actes d’aquest cap de setmana són la prèvia dels dies festius d’enguany. Avui arrenca la segona edició del festival musical Essències, que després de la primera edició l’estiu de l’any passat, ha canviat de dates i de format.

Se celebra aquest divendres i dissabte, amb un format més petit però amb artistes de primer nivell, nacionals i també d’àmbit local. De fet, l’escenari l’obren aquest divendres els montblanquins Bandarra Street Orkestra, que faran arrencar amb força el festival, que tornarà a tenir la plaça de Sant Francesc com a epicentre. Aquest divendres també pujaran a l’escenari diversos músics que protagonitzaran una jam session.

A banda de la música, però, el festival Essència també aposta per la cultura i la gastronomia. S’han programat xerrades, tastos de vins i food trucks que oferiran degustacions gastronòmiques a tots els assistents. També hi haurà un espai dedicat als més petits, amb l’Essències Kids.

De cara a dissabte, destaca el concert de Carlos Saduy, considerat actualment com un dels trompetistes cubans amb major projecció internacional i guanyador d’un grammy el 2007 amb Ojos de brujo, i nominat a un altre el 2011. També pujarà a l’escenari Esther Badria Quintet, filla de l’Espluga de francolí, que tocarà temes del seu proper treball “Ritme Natural” i una selecció de temes de compositors brasilers i estàndards de jazz.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp