J.López

Arriba la vuitena edició de la Festallibre a Montblanc

Enguany gira entorn la temàtica religiosa i les Festes de la Serra

Montblanc celebra, des d’aquest dijous, la vuitena edició de la Festallibre, organitzada per l’Associació Literària l’Escarritx. Els actes van començar ja aquest dijous a la biblioteca comarcal Conangla i Fontanilles, on va tenir lloc una xerrada de l’escriptor Pep Coll en el marc del desè aniversari del Club de Lectura de la biblioteca.

El Festallibre d’enguany gira entorn la temàtica religiosa i les Festes de la Mare de Déu de la Serra de Montblanc d’aquest 2016. A més, és per aquest motiu que no s’han convocat els premis literaris, que ja es van fer amb motiu de les passades Festes de la Serra. En aquest sentit, aquest divendres es farà una lectura de l’obra poètica guanyadora del concurs de les Festes. Serà a les 6 a la Residència Llar Conca de Barberà, i la lectura anirà a càrrec de residents, treballadors i familiars acompanyats dels alumnes de l’escola municipal de música Josep Porter i Rovira de Montblanc. Els actes continuaran després a la biblioteca, a les 19:30h, amb la benvinguda, que anirà a càrrec del president de les Festes de la Serra, Toni Cartanyà. A continuació hi haurà l’actuació dels alumnes de l’aula de teatre de l’Institut Martí l’Humà amb l’obra ‘La Sela’.

Per dissabte s’ha organitzat l’Escarritx de Lectura a la font de la plaça Major a les 12 del migdia. Hi participaran alumnes dels centres educatius de la Conca de Barberà, també acompanyats dels alumnes de l’escola municipal de música Josep Porter i Rovira de Montblanc. I els actes acabaran diumenge amb la vuitena trobada d’intercanvi i venda de punts de llibre al claustre de l’antic hospital de Santa Magdalena. Tindrà lloc entre les 10 i les 2 del migdia, i s’hi podrà veure una mostra de punts de llibre de temàtica religiosa de Pep Rosselló i una mostra de punts de llibre dedicats a les Festes de la Serra 2016.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp