Animal

Aspencat, Animal i Atupa, primers grups confirmats de l’Acampada Jove 2016

L'organització ha donat a conèixer els primers noms del festival i posa a la venda les entrades

L’Acampada Jove ha fet públics els tres primers grups del cartell de l’edició d’enguany. El festival comptarà amb Aspencat, Atupa i Animal. Amb l’anunci dels tres primers grups, l’organització posarà a la venda les primeres entrades que estaran al preu de 39€ pels tres dies i amb accés a l’espai d’acampada.

Aspencat torna a l’Acampada Jove per presentar el seu cinquè àlbum “Tot és ara” que ve carregat amb l’energia i el combat que caracteritza aquesta banda alacantina. Atupa, des de Montcada a l’Horta, portaran a Montblanc la dosi de rap amb el seu nou disc Quasi res porta el diari. El tercer grup anunciat, Animal, aterra per primera vegada al festival combinant pop, reggae i soul i presentant el seu nou disc “Més enllà de les paraules”.

El director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, ha volgut destacar aquesta proposta musical que, com l’Acampada Jove, “combina grups consolidats i d’èxit amb grups novells que comencen a fer-se forat a l’escena musical dels Països Catalans”. Gómez del Moral també ha volgut posar èmfasi en la bona salut que viu el festival, “vam celebrar les vint edicions i aquesta ja és la vint i una, en un festival fet amb la força del jovent on centenars de voluntaris dediquen el seu temps i el seu esforç a fer-lo possible any rere any”.

L’Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 14, 15 i 16 de juliol. Aquesta serà la vuitena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp