CCCB

Augmenta el nombre de visitants a la Conca durant la Setmana Santa

Les oficines de turisme han registrat més visitants i consultes

La Conca de Barberà ha tancat una molt bona Setmana Santa turística. Les xifres de visitants han estat molt bones, gràcies al bon temps, i s’han augmentat les xifres respecte a l’any passat. A l’Oficina Comarcal de Turisme de la Conca de Barberà, les visites han augmentat lleugerament respecte l’any passat, s’han registrat 3.330 persones i s’han atès 1.245 consultes, el que representa un 4 % (+123 persones) i un 7% més que l’any passat respectivament.

Pel que fa a la resta d’oficines de turisme les xifres també han estat molt bones. L’Oficina Municipal de Turisme de Montblanc ha registrat 601 consultes i 1.832 persones, el que representa un augment del 20% (+99 consultes) i 25% (+357 persones) respecte l’any anterior. L’Oficina Municipal de Turisme de l’Espluga de Francolí ha registrat 320 consultes amb un augment del 52% (+109 consultes). Finalment, l’Oficina Municipal de Turisme de Santa Coloma ha obert 4 dies i ha registrat 41 consultes i 140 persones.

La valoració de l’ocupació en hotels, càmpings, apartaments turístics i establiments de turisme rural de Dijous Sant a Dilluns de Pasqua a la Conca de Barberà ha estat positiva, amb dades que varien de mitjana, entre el 65% i el 80% d’ocupació, si bé en dies com divendres i dissabte es va vorejar el 95%.

Aquest bon comportament del turisme ha estat per les reserves amb antelació i pel bon temps que ha estat clau en les reserves d’última hora, principalment de catalans. També han estat molt significatives les estades d’un dia, dinar i tornar a casa.

Segons dades dels turistes atesos a l’Oficina Comarcal de Turisme de Poblet durant la Setmana Santa, el 43% venien a passar el dia, el 20% s’allotjaven a la Conca de Barberà, un 28% s’allotjaven a les comarques del litoral de la Costa Daurada, un 5 % a les comarques veïnes a la Conca, i la resta, el 4% s’allotjava a les comarques de Barcelona, Lleida o Girona.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp