Barjaula

Barjaula, la sala QuedeQue i l’Ajuntament organitzen la nit de cap d’any

Es tornarà a fer a la carpa de Sant Francesc amb la música en directe dels 'Ban'd'Al·lucinògens'

Montblanc tornarà a tenir una revetlla per celebrar l’arribada del nou any. La carpa instal·lada a la plaça de Sant Francesc, amb major capacitat que en les edicions anteriors, acollirà la festa del B’15, organitzada per l’Associació Juvenil Barjaula, la Sala QuedeQue i l’Ajuntament de Montblanc.

En un comunicat fet públic, l’Associació Juvenil Barjaula assegura que “no podíem fer la festa sols”. És per aquest motiu que han buscat aliances i la festa la faran, conjuntament, amb el QuedeQue i l’Ajuntament.

Una de les grans novetats d’aquesta festa de cap d’any és la música, que serà en directe amb els montblanquins ‘Ban’d’Al·lucinògens’, que amb les seves versions de caire festiu animaran a tots els participants a la festa durant bona part de la nit. A més, serà la nit de debut del nou cantant del grup. La festa començarà a la 1 de la matinada.

Per acabar la festa, la música de diversos discjòqueis allargarà la nit fins a les 6 de la matinada. La carpa que s’instal·larà a la plaça de Sant Francesc serà enguany molt més gran, amb capacitat per a més persones i ambientada per l’ocasió, gràcies a l’esforç i la feina que faran des de la sala QuedeQue.

Les entrades es posaran a la venda aquest dimarts 23 de desembre al preu de 8 euros anticipada i 10 a taquilla, amb una consumició inclosa. Es podran comprar als següents establiments: Cal Xixonenc, Ull de la Vila, Niu Dolç, restaurant Viaurèlia i a Le Pub (antic Cèsar’s).

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp