Joan López

Brickània s’impregnarà d’Star Wars en la segona edició del festival de Lego

La saga cinematogràfica protagonitzarà el certamen, que es farà a la vila del 18 al 19 de juny

La segona edició del festival Brickània, dedicat al món del Lego, s’impregnarà d’Star Wars. Els personatges i figures de la saga cinematogràfica seran els grans protagonistes d’aquesta edició del festival, aprofitant el gran èxit de la darrera pel·lícula. A més, un dels objectius és atraure al públic seguidor de Star Wars, que a més són els Lego més venuts.

Montblanc celebrarà el festival del 18 al 19 de juny a l’antiga església de Sant Francesc com a recinte principal. Després de la bona acollida de la primera edició, l’àrea de turisme de l’Ajuntament de Montblanc ha apostat novament per aquest certamen amb l’objectiu de desestacionalitzar el turisme durant aquesta època de l’any que, tradicionalment, és més fluixa.

L’edició d’enguany presenta diverses novetats, com ara un diorama que es farà amb la participació popular o l’estrena de l’hospital de Santa Magdalena com a espai expositiu on també s’hi faran diverses activitats, algunes de robòtica realitzes per l’escola tècnica superior d’enginyeria de la URV.

El més destacat, però, serà la presència del món Star Wars, que impregnarà tot el festival. Hi haurà diorames centrats en aquesta pel·lícula i fins i tot hi haurà diversos personatges de la saga al recinte del festival.”L’objectiu és doble: potenciar Star Wars perquè és una de les peces que més es venen, i atraure també tots aquells seguidors de la saga”, ha explicat la regidora, Ariadna Ferrer. L’any vinent, de fet, se celebraran els 40 anys de l’estrena de la primera pel·lícula, i l’objectiu és que tot el que envolta aquesta pel·lícula segueixi vinculat al festival.

L’any passat van passar pel festival unes 6.000 persones i enguany s’espera consolidar aquesta xifra, tot i ser encara la segona edició del certamen. “Esperem poder assolir una xifra similar a l’any passat i, si pot ser, augmentar-la”, explica la regidora de turisme.

Brickània comptarà, novament, amb una zona de venda, on es podran trobar les darreres novetats del món del Lego, així com activitats paral·leles, concursos i zones dedicades als més petits. El programa ja es pot consultar al web de l’Oficina de Turisme.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp