Ràdio Montblanc

Carlos Minuchin i Xavi Ballester, guanyadors del segon Certamen Literari Vila de Montblanc

Els premis de narrativa i poesia s'entregaran el proper 3 de setembre en una gala literària a Sant Francesc

L’Associació Literària l’Escarritx i l’Ajuntament de Montblanc han donat a conèixer aquest dimecres els guanyadors del segon Certamen Literari Vila de Montblanc.

En concret, s’ha anunciat el guanyador del premi de narrativa Portal de Bové, dotat amb 5.000 euros, que ha guanyat l’escriptor barceloní Xavi Ballester, amb l’obra ‘Viatge a l’oblit’. Pel que fa al premi Pont Vell de poesia, dotat amb 2.000 euros, el guanyador ha estat el menorquí Carlos Minuchin. Les dues obres guanyadores es publicaran per Pagès Editors. La dotació econòmica del premi, que atorga l’Ajuntament de Montblanc, el converteix en un dels 10 premis literaris més ben dotats de Catalunya.

Des de l’organització destaquen la bona acollida que ha tingut la segona edició del certamen, amb un total de 53 obres de narrativa presentades i 44 de poesia, amb autors i autores d’arreu dels Països Catalans.

Els premis s’entregaran en una gala literària el proper 3 de setembre a l’antiga església de Sant Francesc, en un acte presentat per Jordi Cartanyà. Durant l’acte es presentaran també les obre editades per Pagès Editors que van guanyar l’any passat, en la primera edició dels premis. Els autors també hi seran presents, després que el Covid-19 no permetès celebrar la gala l’any passat. Són Josep Civit en poesia i Llorenç Capdevila en narrativa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp