Cedida

Cesk Freixas, aquest dissabte al celler Mas Foraster

És l'artista que actuarà al segon concert del Musi-Cata d'aquest any

El Celler Mas Foraster de Montblanc acollirà aquest dissabte 4 de juliol el segon concert del festival Musi-Cata. Després de la primera sessió, celebrar el passat 23 de maig, aquest dissabte torna amb l’actuació del cantautor Cesk Freixas. També hi actuarà el grup El Rebost. Tot plegat, amb un tast de vins i una visita el celler Mas Foraster al preu de 25 euros.

Cesk Freixas, el cantautor de Sant Pere de Riudebitlles, després de tocar per tots els Països Catalans presentant el seu anterior disc “La mà dels qui t´esperen” arriba a Montblanc per cantar en un directe íntim i molt proper el seu nou disc “Protesta”, on temes com “Em pregunten perquè canto”, “Vull sentir la vida” o “L´arbre del demà”, de ben segur sonaran amb força.

El Rebost, d’altra banda, és un trio femení de Cambrils, versió reduïda de la formació Roba Estesa, que obriran la tarda oferint un espectacle de folk i couplet català picantó, que, com bé diuen elles, “faran passar una estona ben divertida a tots els assistents”. El concert començarà a les 7 de la tarda.

Tot plegat s’iniciarà amb una visita guiada pel celler, de la mà dels seus propietaris, la família que el gestiona, que ensenyaran tots els racons per on es processa el vi, des de que es cull el raïm de les vinyes fins que es transformat en vi i emmagatzemat.

Durant tota la tarda es degustaran els vins del celler que s´aniran servint i explicant a tots el públic assistent.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp