Acampada Jove

Cesk Freixas, Els Amics de les Arts i la Terrasseta de Preixens completen el cartell de l’Acampada Jove

Ahir es van presentar els darrers grups que tanquen el cartell de l'edició d'aquest 2017 a Montblanc

L’Acampada Jove ja ha donat a conèixer el cartell complert de l’edició 2017. Es va fer ahir en un concert a la sala Sidecar de Barcelona. Més de 200 persones van poder gaudir de l’actuació sorpresa de les cinc noves confirmacions per aquesta edició: Cesk Freixes, Miquel del Roig, La Terrasseta de Preixens, Itaca Band i Els Amics de les Arts.

Per primer cop, Cesk Freixes arriba a l’Acampada Jove per presentar-nos el seu nou àlbum Proposta. Un cop més, el cantautor, Miquel del Roig farà ballar i gaudir als acampats i acampades amb els himnes populars a so de la seva veu i guitarra. Un altre grup anunciat ha estat la Terrasseta de Preixens que amb la seva música de revetlla presentaran el seu quart disc a Montblanc.

Arribats de Montcada i Reixac, Itaca Band portaran una explosió d’energia en directe. I finalment, el quartet barceloní, Els Amics de les Arts tornen amb l’essència de les lletres quotidianes dels seus grans hits de pop català.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, va explicar que “el lema d’enguany és Viu la llibertat”. En aquest sentit, Morales va destacar que “l’Acampada Jove és un espai d’oci alternatiu on durant tres dies els i les joves poden viure i gaudir d’una manera diferent les xerrades, activitats i concerts”

Així doncs, el cartell de la 22à edició de l’Acampada Jove queda format per Aspencat, Roba Estesa, Xeic!, Hora de Joglar, Boikot, Mellow Mood, Doctor Prats, La Pegatina, Ebri Knight, Brams, JoKB, El Diluvi, Buhos, Smoking Souls, Ovella Xao, Zoo, Cesk Freixes, Miquel del Roig, La Terrasseta de Preixens, Itaca Band i Els Amics de les Arts.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 13, 14 i 15 de juliol. Les entrades ja estan a la venda per un preu de 48€ els tres dies del festival.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp