Cedida

CIMALSA adjudica les excavacions arqueològoques al polígon logístic de Montblanc

Es creu que es podrien trobar restes romanes. Es preveu tenir el projecte urbanístic redactat a l'abril

CIMALSA ha encarregat els treballs arqueològics al futur polígon logístic de Montblanc per determinar si hi ha restes romanes a una zona propera a l’entrada de l’autopista AP-2, just a tocar del peatge.

Aquest és un tràmit necessari per saber com pot afectar a la vialitat del polígon i també per poder aprovar el projecte urbanístic. CIMALSA ha encarregat els treballs per un import de 46.000 euros amb un termini d’execució de quatre mesos.

Actualment està aprovat definitivament el Pla Parcial del polígon a Montblanc i el projecte d’urbanització es troba en fase de redacció. Es preveu que el mes d’abril es presenti a l’Ajuntament de Montblanc per a la seva aprovació. Ho ha explicat l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, que ha confirmat que la setmana passada es van reunir amb CIMALSA. “A l’abril entregaran el projecte d’urbanització i cap al setembre entregaran el projecte de reparcel·laci”, ha destacat. Andreu diu que “tot i que els tràmits han estat molt lents, ara encarem ja la recta final”.

L’alcalde, en referència a l’excavació arqueològica, ha destacat que “veurem si realment és una troballa important, llavors determinarem si es deixa al descobert o no”.

Aquest polígon logístic arriba ara a la seva recta final, després de molts anys de tràmits. Després de l’aprovació del projecte, s’haurà d’aprovar la reparcel·lació, i s’hauran d’adquirir els terrenys que falten per fer-hi els accesos. El polígon de CIMALSA ocupa una extensió de 97 hectàrees i es troba en uns terrenys entre la via del tren convencional i la de l’AVE, a tocar de l’AP-2 i de les carreters N-240 i C-14

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp