Ràdio Montblanc

CiU fa una demostració de força presentant quinze candidatures a la Conca

La formació ha fet un acte aquest dijous a Montblanc

Convergència i Unió ha fet una demostració de força aquest dijous amb la presentació de quinze candidatures a diversos municipis de la Conca de Barberà. L’acte s’ha fet al Casal d’Entitats de Montblanc, que s’ha omplert de gom a gom amb alcaldes i alcaldables i simpatitzants i militants del partit a la comarca.

L’acte ha estat presidit pel president del partit a la comarca i alcalde de l’Espluga de Francolí, David Rovira, i el candidat convergent a Montblanc, Cesc Viñas, una de les novetats més destacades del partit. Viñas ha volgut agrair el suport i la confiança de CiU i ha destacat que “ha de ser un orgull pel partit presentar un candidat tant jove a la capital de la comarca”. L’alcaldable de CiU també ha volgut agrair l’esforç de la gent per formar la candidatura i ha assegurat que “hem d’articular un bon projecte de futur que agradi a la gent i que sigui atractiu”. També ha destacat que la llista de Montblanc “s’ha fet molt renovada, amb moltes cares noves i amb ganes de treballar per Montblanc”.

Rovira ha explicat que “la llista que més ha costat de fer és la de Montblanc”, però ha assegurat que està molt satisfet i que “a Montblanc plantem una llavor nova, hem estat massa temps amb moltes incerteses i amb una manera de treballar que no ha anat bé, fem una parada i una renovació i un canvi de tendència”. També ha dit que “el Cesc i la seva gent seran capaços de canviar la tendència del partit a Montblanc. Serà un tema de present però sobretot de futur”.

Quinze candidatures amb algunes cares noves
L’acte de Montblanc també ha servit per presentar les candidatures de CiU a tota la comarca. Una de les cares noves és la de l’actual alcalde de Barberà de la Conca, Marc Rovira, que es presenta amb CiU per primera vegada. Rovira ha destacat que “ha fet un pas molt valent en un municipi amb una llarga tradició socialista”. Ha explicat que “l’alcalde de Barberà s’ha trobat amb el suport de les institucions pel problema de l’esquerda al municipi”.

De la quinzena de candidatures, n’hi ha sis que opten per primera vegada a l’alcaldia. Bet Altarriba es presenta per primera vegada a Pontils o Sílvia Pomés substitueix Ramon Borràs a Santa Coloma de Queralt. Joan Güell, actual alcalde de Vimbodí i Poblet, també es presenta per primera vegada, tot i que ja ha exercit el càrrec quan li va cedir l’exalcalde Lluís Grau.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp