CiU

CiU presenta una llista molt renovada per les eleccions municipals

Marc Vinya ocupa la segona posició, seguit d'Anna Balauder i Agustí Solé

CiU ha fet pública la candidatura amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del 24 de maig. La llista presenta algunes cares noves, sobretot a les primeres posicions. El número dos de Cesc Viñas com a cap de llista serà Marc Vinya, que s’estrena en una candidatura a Montblanc.

La número 3 de la llista serà Anna Balauder, i Agustí Solé ocuparà la quarta posició. Immaculada Cartañà serà la cinquena de la candidatura, i al número 6 hi ha Jordi Mateu, que a les passades eleccions va encapçalar la candidatura de la FiC. Mateu va entrar de regidor a l’Ajuntament però uns mesos després va deixar el càrrec.

El setè de la llista és Magí Sendra i el vuitè Manel Requena, que a les passades eleccions anava de número 2 i que aquesta legislatura ha fet de regidor, també al govern d’unitat. Gloria Rovira, alcaldessa pedània de Lilla, ocupa la novena posició, Montserrat Guinovart la número 10 i Gumersind Maseras l’11è lloc. Per tancar la llista, Maria del Carme Bonell ocupa la dotzena posició, i la tretzena és per Enric Balauder. Respecte a les passades eleccions, la llista està renovada gairebé en la seva totalitat.

En un comunicat fet públic, CiU destaca que “la llista presentada és una aposta clara per la regeneració de l’Ajuntament, intentant comprometre persones de diferents àmbits i amb ganes de treballar per la vila”. La candidatura està també enllestint el programa electoral, que faran públic en les properes setmanes.

La candidatura de CiU:

1 Francesc Xavier Viñas
2 Marc Vinya
3 Anna Balauder
4 Agustí Solé
5 Immaculada Cartañà
6 Jordi Mateu
7 Magí Sendra
8 Manel Raquena
9 Gloria Rovira
10 Montserrat Guinovart
11 Gumersind Maseras
12 Maria del Carme Bonell
13 Enric Balauder

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp