Ràdio Montblanc

Clickània congrega a Montblanc 9.000 persones en el primer cap de setmana de festival

Durant quatre dies, milers de persones han visitat els diorames fets amb clicks de Playmobil

El tornada de Clickània després de la suspensió de l’any passat ha estat tot un èxit. Durant els primers quatre dies de festival, que s’han fet coincidir amb el pont del 12 d’octubre, més de 9.000 persones han passat pel festival.

Això ha suposat també omplir de turisme els carrers i places de la vila, així com els establiments d’hostaleria i comerç de Montblanc i la Conca de Barberà.

L’antiga església de Sant Francesc ha tornat a ser el punt central de Clickània. Ha funcionat molt bé una de les novetats d’enguany que estat fixar un aforament màxim i franges de dues hores per poder visitar l’exposició central. Els visitants tenien quatre punts més on descobrir diorames: el Centre d’interpretació de l’Art Rupestre, el Museu del Pessebre de Catalunya, l’antic hospital de Sant Marçal i l’antiga església de Santa Magdalena.

El proper cap de setmana, 16 i 17 d’octubre, els visitants tornaran a viure una experiència ideal per fer en família o amb amics. Exposicions, espai de venda, concurs del click amagat, sortejos i concurs de diorames. Per evitar cues a taquilla es recomana adquirir les entrades de forma anticipada a través del web del festival: www.clickania.cat

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp