Ajuntament de Montblanc

Comença la campanya de civisme a la vall del riu Brugent

Hi participens els ajuntaments de Montblanc, La Riba i Mont-ral a més de diverses entitats

Els ajuntaments de Montblanc, la Riba i Mont-ral han començat aquest cap de setmana la campanya d’informació i civisme a la vall del riu Brugent. Els tres ajuntaments i entitats dels tres municipis han començat a informar, a peu de carretera, de la campanya de civisme que s’ha posat en marxa. Concretament, s’han repartit tríptics informatius a l’entrada de la Riba i a Mont-ral.

El tríptic informa sobre com actuar per evitar incendis i com preservar l’estat natural del riu. També recorda que està prohibit encendre foc o fer barbacoes, llençar residus, estacionar vehicles fora dels llocs autoritzats, envair la carretera obstaculitzant el possible pas de vehicles d’emergència i l’acampada lliure en tota la vall del Brugent.

A més, s’informa dels pàrquings dissuasius que hi ha a les entrades a la vall del Brugent per evitar aparcaments il·legals a la carretera entre el camp de futbol de la Riba i Mont-ral. El regidor de medi ambient a l’Ajunament de Montblanc, Joan Casellas, ha destacat que “amb la campanya també volem conscienciar als montblanquins de que el riu Brugent també passa pel terme municipal de la vila”. Casellas ha afegit que la campanya es durà a terme durant els caps de setmana de juliol.

Les entitats vinculades al territori que participen en aquesta campanya són Protecció Civil de Montblanc, l’ADF de Montblanc, el Grup Excursionista de la Riba, la societat de caçadors La Ribatana, l’ADF de la Riba, l’ADF de Mont-ral, Caçadors de Farena i l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades. Aquestes entitats han estat consensuades amb el cos d’agents rurals i els serveis territorials d’Agricultura. A més segueix obert a la participació d’altres entitats dels tres municipis, només cal adreçar-se als ajuntaments respectius.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp