Josep Maria Sans

Comença la collita de l’oliva a la Conca

L'objectiu de la cooperativa de l'Espluga i Solivella és superar els 800.000 quilos

Aquest cap de setmana comença oficialment la collita de l’oliva a la Conca de Barberà, centralitzada en gran part a la Cooperativa Agrícola de la Conca, l’únic molí d’oli de la comarca. Tot i que ja fa algunes setmanes que els petits productors que porten les olives a altres molins privats de fora de la Conca ja han iniciat la collita, la resta ho han fet des d’aquest divendres i fins que acabin, alguns a finals d’any. L’objectiu de la Cooperativa Agrícola de la Conca és arribar als 800.000 quilos d’oliva recollits al molí, l’any passat, i fins i tot apropar-se al milió de quilos. Tot i que la pedregada de finals d’estiu va afectar unes 30 hectàrees del Peu del Bosc, a l’Espluga, amb un 25% d’afectació, a la resta de terme, hi haurà bona collita, segons ha assegurat el president d’Agrícola de la Conca, Josep M. Domingo.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp