Ràdio Montblanc

Comissions Obreres inaugura nou local a Concactiva

El secretari general de CCOO, Javier Pacheco, ha participat a l'acte

Comissions Obreres ha inaugurat, aquest dijous, un nou local a les instal·lacions de Concactiva, el centre d’iniciatives empresarials de la Conca de Barberà.

Fins ara, el sindicat tenia un local al Casal d’Entitats de Montblanc. Amb la nova ubicació volen guanyar en proximitat als treballadors i també en relació directa amb les administracions que promouen l’economia a la Conca, com és Concactiva i els vivers d’empresa.

“Hem tingut l’oportunitat de tenir un local a Concactiva, on creiem que serem més propers a la classe treballadora. Era un dels objectius del congrés que vam celebrar”, explica Mercè Puig, Secretaria General de la Unió Intercomarcal de CCOO de Tarragona. Afegeix que “farem una acollida a tots els treballadors que tinguin dubtes i problemes. N’hem obert un a Montblanc i també a Valls, El Vendrell i a Amposta. Esperem guanyar en proximitat”. Asseguren, a més, que “per nosaltres és estratègic ser on hi ha l’emprenedoria, la formació i els vivers d’empresa de la comarca”.

El secretari general de CCOO, Javier Pacheco, ha dit des de Montblanc que “estem molt contents de tenir un espai de proximitat per als treballadors, donant resposta al que s’havia proposta al congrès de Tarragona. I és important fer-ho en un espai on Concactiva, on cooperar amb els agents del territori”.

Abans d’inaugurar el local, Pacheco ha conegut les instal·lacions i serveis de Concactiva de la mà del seu director, Jordi París. També s’ha celebrat una assemblea de delegats de CCOO a la Conca de Barberà, a més d’una reunió amb representants polítics de la comarca.

CCOO, crítica amb els pressupostos de l’Estat
CCOO veu “insuficients” els pressupostos generals de l’Estat perquè, asseguren, no “augmenten la recaptació”. Pacheco ha dit des de Montblanc que els nous comptes suposen “una renúncia explícita” a incremetar els ingressos i exigeix canvis fiscals. Ara bé, reconeix que aquests números pel 2022 tenen una vessant “més social” que els governs anteriors.

Tanmateix, des del sindicat consideren que encara no és suficient per acabar amb les desigualtats socials.

considera que els pressupostos generals de l’Estat són “insuficients” perquè no augmenten la recaptació. El secretari general de CCOO, Javier Pacheco, creu que els nous pressupostos suposen “una renúncia explícita” a incrementar els ingressos i exigeix canvis fiscals. Pacheco també avisa que no resoldran el dèficit en infraestructures, si bé reconeix que tenen “un vessant social més important” que en governs anteriors. “Però són insuficients perquè no aborden el debat real de tenir els ingressos suficients per donar resposta a la desestructura social que ha suposat l’increment de les desigualtats arrel de les crisis”, manifesta. El líder de CCOO a Catalunya ha fet aquestes declaracions aquest dijous en el marc d’una visita a Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp