Concactiva

Concactiva i Banc Sabadell signen un acord per ajudar als emprenedors

Les joves empreses tindran condicions preferents

Concactiva, l’organisme de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Conca, i el Banc Sabadell, van segellar el passat dimecres al Palau Alenyà de Montblanc un conveni per facilitar l’accés al finançament per a projectes emprenedors.

Aquest conveni gira entorn al programa del BStartup, una aposta del Banc Sabadell per facilitar el finançament i l’acompanyament de les joves empreses. Així, els emprenedors acompanyats per Concactiva disposaran d’unes condicions preferents al programa BStartup, amb un Préstec Inici amb condicions exclusives. A més, les empreses tecnològiques innovadores tindran en compte una anàlisi de risc diferenciat que té en compte les peculiaritats d’aquestes empreses i podran optar al BStartup 10, amb una inversió directa de capital de risc a 10 empreses l’any.

D’aquesta manera, Concactiva continua sent una entitat de referència en el suport a l’emprenedoria, el viverisme i l’impuls a la creació de noves empreses, una feina cabdal per a la dinamització, la creació d’ocupació i el creixement econòmic i social de la Conca de Barberà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp