Ràdio Montblanc

Continua la recerca de les cinc persones desaparegudes pel temporal

Els Bombers intensifiquen la cerca amb més efectius

Aquest dijous s’ha activat, a primera hora del matí, la recerca de les cinc persones desaparegudes a la Conca de Barberà pel temporal de dimarts. El centre de comandament dels Bombers s’ha instal·lat a Montblanc per coordinar tot el dispositiu de recerca.

A primera hora del matí s’han activat tretze dotacions terrestres, entre les quals hi ha efectius dels GRAE subaquàtics i de muntanya. També un helicòpter maer amb GRAE sobrevolaran tota la zona de recerca, entre la Riba i Vilaverd i l’Espluga i Montblanc. En total, són unes vuitantena de persones que hi treballen, entre Bombers, Agents Rurals, Mossos d’Esquadra i Protecció Civil.

El cap territorial dels Bombers, Guillem Guinjoan, ha destacat en declaracions als mitjans que “a mesura que passin els dies, el cabal baixarà i això ajuda, però dificulta molt l’acumulació de matèria que hi ha per la riuada, i això s’ha d’anar retirant. Assegura també que “les esperances de trobar-los depèn del treball que anem fent. Amb riuades és molt difícil per previsions, però inicialment destinem recursos allà on ens sembla més probable que es puguin trobar”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp