J.López

Convoquen una concentració en record de Sara Lozano dos anys després de la seva mort

Amics i familiars demanen justícia

Dos anys després de la seva mort, amics i familiars de Sara Lozano han convocat una nova concentració per demanar justícia. La montblanquina va morir assassinada el 25 d’octubre de l’any 2014. Es tracta de la tercera concentració convocada pels amics i familiars de Sara Lozano. La primera es va fer dies després de la seva mort, la segona un any després, i aquesta és la primera amb l’únic acusat del cas en llibertat després que l’Audiència de Tarragona decretés la llibertat provisional sota fiança de 30.000 euros abans que es complissin els dos anys de presó preventiva. La vista pel judici encara no té data.

La concentració tindrà lloc el proper diumenge 30 d’octubre a la una del migdia a la plaça Major de Montblanc., on es faran diferents lectures i accions de record per la Sara, amb el lema ‘Volem Justícia’.

La convocatòria d’aquesta concentració coincideix amb la resolució judicial de la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per la qual ha decidit desestimar els recursos d’apel·lació presentats per la defensa de l’acusat, pels quals es demanava l’anul·lació de diverses proves, i que ja havia estat desestimat pel tribunal de Tarragona.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp