Josep Ardila

Correus estrena un mata-segells amb les muralles de Montblanc

Des d'aquest dijous es pot utilitzar a l'oficina de Correus de la vila

L’oficina de Correus a Montblanc ha estrenat un mata-segells propi amb la imatge de les muralles de la vila com a protagonista. L’objectiu és contribuir a la projecció turística del municipi a través de les cartes que s’envien des de Correus a tot el món.

Aquest mata-segells, que estarà permanentment a l’oficina de Montblanc des d’aquest dijous, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la vila, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals, enriquint-les amb la referència del nucli històric de la capital de la Conca de Barberà.

Al mata-segells s’hi pot veure la silueta del recinte emmurallat, a més del nom de la vila i la data de l’enviament. La director de Correus a Montblanc, Roser Martí, ha explicat que «el fet que tinguem un mata-segells propi ens permetrà donar-nos a conèixer a tot el món amb la imatge de les muralles de Montblanc». Ha assegurat que «són sobretot els filatèlics els que sol·liciten aquest tipus de mata-segells, però el podrà utilitzar tothom que ho demani, tot i que normalment no s’utilitza amb tota la correspondència».

Correus ha emès enguany una quarantena de mata-segells turístics destinats a les oficines postals més destacades de Catalunya i on apareixen els indrets més emblemàtics d’aquestes poblacions.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp