BOMBERS

Cremades tres naus a Montblanc

Els Bombers, que tenen l’incendi controlat, encara hi treballen

Els Bombers de la Generalitat treballen des d’aquesta matinada en l’extinció d’un incendi de tres naus a l’avinguda de Lluís Companys de Montblanc que, a hores d’ara, ja està controlat.

L’incendi, del qual es va rebre l’avís a les 23.41 hores d’ahir a la nit, estava desenvolupat a un magatzem de pastisseria de l’empreda Rifacli, d’uns 1.000m2, i es va propagar ràpidament cap a les naus contigües amb què compateix paret mitgera. Una d’elles, amb dues plantes, hi havia una fusteria i un basar que han cremat totalment. I, a l’altra banda, el magatzem municipal de la Brigada que ha patit danys, però els bombers n’han pogut salvar les oficines i un dipòsit de gasoil, així com els vehicles que s’hi guardaven traient-los a l’exterior. Les cobertes i les parets de façana de les dues naus afectades totalment han col·lapsat.

El Bombers de la Generalitat, que hi treballen amb 18 dotacions terrestres (entre els quals 9 vehicles d’aigua i 2 autoescales) ja han pogut contenir l’incendi i estan treballant per acabar d’extingir els punts actius que encara queden a l’interior. També han revisat les cobertes d’altres naus de la zona amb càmera tèrmica per descartar que no hi hagués caigut algun element incandescent que pogués generar un altre incendi.

Al lloc, també han treballat efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra que han fet el control dels accessos al polígon.

També s’han desplaçat unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) al lloc de l’incendi, però cal destacar que no hi ha hagut cap persona.

Pel que hem pogut saber gràcies a Protecció Civil de Montblanc encara no se saben les causes de l’incendi ja que quan havien arribat al lloc dels fets la nau estava completament cremada i no es podia entrar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp