Ràdio Montblanc

Desplegament conjunt de Ràdio Montblanc i l’Espluga FM Ràdio l’1 d’octubre

Les dues emissores de la Conca de Barberà emetran espais informatius conjunts durant tota la jornada del referèndum

Ràdio Montblanc i l’Espluga FM Ràdio, amb el suport de l’Espluga Audiovisual, faran aquest proper diumenge un important desplegament tècnic i humà per poder fer la cobertura del referèndum des dels col·legis electorals.

Per primera vegada, les dues emissores emetran programació de manera simultània i en directe, i amb una molt bona qualitat d’emissió. És gràcies a l’equip tècnic de La Xarxa que permet que les emissores es puguin connectar entre sí per emetre programació conjunta. Aquest sistema permetrà tenir dos punts de connexió permanents a Montblanc i l’Espluga per fer arribar als oients de la Conca de Barberà tota l’actualitat de la jornada electoral.

La programació especial es farà en col·laboració amb laConcaDiari.cat, per seguir també tot el que passi a la resta de municipis a la comarca. A cada municipi hi haurà una persona que serà l’encarregada d’informar del minut a minut del referèndum.

La programació conjunta arrencarà a primera hora del matí, a les 8, quan es farà un primer especial informatiu per explicar com s’està desenvolupant la constitució de les meses. A partir de llavors, la finestra informativa està constantment oberta per informar de qualsevol última hora. De fet, s’informarà a cada hora en punt, després del butlletí informatiu de La Xarxa, sobre qualsevol novetat o última hora.

A les 12 del migdia es farà un programa especial per conèixer l’ambient que es viu a la Comarca i per fer un repàs històric al suport de l’independentisme a la comarca. I a la 1 del migdia s’emetrà l’informatiu cap de setmana, amb un ampli repàs a les primeres hores de votació, mentre que de 2 a 3 de la tarda s’emetrà l’informatiu de La Xarxa per conèixer l’última hora a nivell nacional.

La informació continuarà a les 7 de la tarda, amb l’informatiu cap de setmana i l’última hora de la jornada, i a partir de les 8, les dues emissores faran un programa especial en directes des dels col·legis electorals per seguir el resultat del referèndum i el minut a minut de la jornada. El programa comptarà amb entrevistes i tertúlies per analitzar els resultats, i tindrà també una finestra oberta amb La Xarxa, que durant tot el dia informarà també del que passi a nivell nacional. Això permetrà als oients de les dues emissores de la Conca fer un seguiment del que passi a la resta del país.

Tota l’actualitat de la jornada a la Conca de Barberà també es podrà seguir a través dels webs i les xarxes socials de Ràdio Montblanc i l’Espluga FM Ràdio, i també al diari digital laConcaDiari.cat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp