Mossos d’Esquadra

Detingut a Montblanc l’autor d’un robatori amb violència al Vendrell

El detingut acumula cinc antecedents policials

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Montblanc van detenir el dia 13 de setembre a un home de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Montblanc, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència.

Pels volts de les 11.00 hores del dia 9 de setembre, la víctima es va trobar a la localitat de Montblanc amb un conegut seu, el qual li va demanar que l’acompanyés al Vendrell a recollir a un amic. Després de recollir a l’amic, es van adreçar a un domicili de la mateixa localitat, on la víctima va romandre a dins del vehicle mentre els altres dos nois accedien a l’immoble. En sortir, aquests dos van demanar a la víctima que baixés del cotxe.

Sense cap justificació aparent, els dos nois van agredir a la víctima amb cops de puny i puntades de peu fins que aquesta va caure a terra perdent el coneixement. Tot seguit, van pujar al cotxe i van marxar del lloc, deixant a la víctima estesa a terra. En recuperar la consciència, la víctima es va adonar que li havien sostret el telèfon mòbil i la cartera amb 50€ a l’interior.

La recepció de la denúncia i les primeres diligències d’identificació dels lladres van ser realitzades per la Oficina d’Atenció al Ciutadà del Vendrell, que en confirmar la identitat d’un dels dos presumptes autors, va comissionar una dotació policial de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Montblanc per tal de dur a terme la detenció. La investigació continua oberta per tal de localitzar i detenir al segon implicat.

El detingut, que acumula cinc antecedents policials, va passar el dia 14 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp