Nàstic de Tarragona

Diumenge d’eleccions i futbol a Ràdio Montblanc

Seguiment especial de la jornada electoral i emissió del partit Nàstic-Huesca

Ràdio Montblanc viurà aquest diumenge una jornada especial de futbol i seguiment de la jornada electoral. Des de primera hora del matí, es farà seguiment de les eleccions municipals a Montblanc, amb una programació especial en directe des del col·legi Les Muralles, on hi haurà instal·lades les vuit meses on podran votar els montblanquins.

D’1 a 2 del migdia hi haurà un informatiu especial per analitzar les primeres hores dels resultats, i a les 8 del vespre començarà un programa especial per conèixer i analitzar els resultats de les eleccions. També hi haurà connexions amb l’Espluga FM Ràdio i laConcaDiari.cat per conèixer els resultats de la resta de municipis de la Conca de Barberà.

Però més enllà de les eleccions, també hi haurà futbol. A dos quarts de sis de la tarda i fins les vuit es podrà escoltar, a Ràdio Montblanc, la retranmissió del partit Huesca-Nàstic de l’anada de promoció d’ascens a Segona A amb l’equip de transmissió de Ràdio Ciutat de Tarragona. Es podrà seguir en directe el partit amb les veus de Carles Cortés, Quim Pons, Joan Alfons López, Helle Kettner i Anton Gasol. Ràdio Montblanc i diverses emissores locals han decidit tirar endavant aquesta experiència, perquè els seguidors del Nàstic a la Conca de Barberà puguin seguir el partit a través de la FM.

El partit també es podrà seguir a Altafulla Ràdio, Ona la Torre, Constantí Ràdio i La Nova Ràdio de Reus.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp