Cedida

Dolors Ferré, escollida com a nova presidenta dels Torraires de Montblanc

Agafa el relleu a Joan Manel Cabello, una elecció que es va fer en l'assemblea anual celebrada dissabte passat

Dolors Ferré és la nova presidenta dels Torraires de Montblanc. Agafa el relleu de Joan Manel Cabello, que ara ja no podia continuar assumint el càrrec per dedicar-se a preparar les eleccions municipals, ja que és candidat a l’alcaldia de Montblanc pel PSC.

La renovació de les juntes, tant tècnica com administrativa, eren el punt més destacat de l’assemblea anual que els Torraires van celebrar dissabte passat a la tarda al seu local. L’única proposta presentada va ser per a la renovació de la junta administrativa, i va ser escollida sense cap vot en contra.

La nova junta, encapçalada per Dolors Ferré, arrenca amb noves cares, però també amb la continuïtat d’alguns components de l’anterior. S’hi incorporen Sue Roveda, com a vicepresidenta, i també Carles Bonet i Roser Llagostera. Continua el secretari, David Pesquera, a més de Jordi Panadès i Joan Manel Cabello.

Pel que fa al cap de colla, Ivan Lozano, ja va manifestar a finals de temporada que, per motius laborals, tampoc no podia continuar en el càrrec. Tot i això, dissabte no es va presentar cap candidatura per renovar la junta tècnica. Sí que es va fer, però, la memòria castellera de la temporada 2018, que va deixar molt bons regitres, entre els quals destaquen el 3 de 7, descarregat tres vegades, i el pilar de 5, completat en dues ocasions. Així, es van aconseguir castells límit per a la colla amb una única caiguda en tot l’any.

Ja com a presidenta, Dolors Ferré va animar els components de la colla a presentar candidatura a cap de colla, i es va posar la data del 9 de febrer per celebrar l’assemblea extraordinària en què hauria de ser escollit.

Ara, la nova junta afronta el repte de començar una temporada especial, la del 25è aniversari de la colla, que es complirà a finals d’aquest 2019. Per tant, té l’objectiu de preparar una celebració especial, que segons Ferré ha de començar castellerament.

Ferré considera, a més, que és important augmentar el nombre de components de la colla per consolidar els castells aconseguits durant la temporada passada.

La junta també s’ha proposat recuperar la diada de la colla, una actuació que fa uns anys es feia al novembre i que donava el tret de sortida a les festes de final de temporada.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp