J.Ardila

El càmping de Montblanc planteja construir una piscina coberta per tota la comarca

Han iniciat converses amb l'Ajuntament perquè els habitants la puguin utilitzar en en temporada baixa

L’Ajuntament de Montblanc i el càmping Montblanc Park han iniciat converses per la construcció d’una piscina coberta a les seves instal·lacions. El càmping fa anys que planteja la construcció d’una nova piscina que a l’hivern es pugui cobrir. En aquest sentit, l’empresa que regenta les instal·lacions ha tingut converses amb el consistori, amb l’objectiu d’arribar a un acord perquè durant la temporada baixa, els habitants de Montblanc i la Conca de Barberà puguin utilitzar la piscina coberta.

De moment, el projecte és molt embrionari, però des del càmping han confirmat aquesta intenció. “A tots els càmping de France Loc tenim moltes piscines cobertes, i també tenim la intenció de fer-ho aquí”, explica Wallid Hanini, director del càmping, que reconeix que “volem arribar a un acord perquè a l’hivern la gent de la comarca pugui venir aquí i gaudir de la piscina coberta”. De fet, confien que aquest hivern el projecte es pugui accelerar per tenir-lo llest de cara a l’any vinent. La piscina es vol construir on actualment hi ha dues pistes de bàsquet al càmping.

La idea de construir una piscina coberta a Montblanc no és nova. De fet, l’actual equip de govern, liderat per Josep Andreu, al seu programa electoral plantejava la convocatòria d’una consulta popular per decidir si es tirava endavant la construcció d’una piscina coberta. “Explorarem fer una qüestió comuna, crec que si hi ha una piscina del càmping, fer-ne dues de cobertes i climatitzades a Montblanc no és viable”, explica Andreu, que afegeix que “primer hem de mirar de quina manera i quina fórmula es podria utilitzar, però tant de bo sigui una bona manera per poder gaudir d’una piscina climatitzada”. L’alcalde ho va explicar al darrer ple municipal al torn de precs i preguntes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp